Onder het kopje ‘Pleeggrootouderdagen’ treft u informatie aan over de komende Pleeggrootouderdag. Tevens kunt u terugblikken op de pleeggrootouderdagen uit voorgaande jaren.

Pleeggrootouder-en-kleinkind-dag 2019

De landelijke Pleeggrootouder-en-kleinkind-dag 2019 vindt plaats op woensdag 6 november 2019 van 10:00 – 16:30 uur. Gastlocatie is Sportccomplex De Meent Bauerfeind in Alkmaar.

HET PROGRAMMA IS BEKEND [KLIK HIER]

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors: 

Vanaf nu is de inschrijving voor deelname aan de pleeggrootouder-en-kleinkind-dag geopend! Klik daarvoor op onderstaande link.

Inschrijfformulier

Voorbeeldbrief schoolvrij vragen voor uw pleegkleinkind


Pleeggrootouderdagen voorgaande jaren

Pleeggrootouderdag 2018

Locatie: Jeugddorp De Glind 

Jeugddorp De Glind is een gewoon, klein, open en groen dorpje tussen Barneveld en Amersfoort. Er wonen circa 700 mensen. Bijzonder is dat achter 25 van de 140 voordeuren een gezinshuis zit. Daar vinden ruim 120 uithuisgeplaatste kinderen een thuis.

In De Glind kunnen kinderen, jongeren en jongvolwassenen al decennialang veilig opgroeien en/of werken aan hun toekomst. Er zijn voorzieningen op alle leefgebieden. Je kunt er wonen in gezinshuizen, naar school, een leerwerktraject volgen en gebruik maken van speciale vrijetijdsvoorzieningen. Klik hier om het verslag te lezen


Pleeggrootouderdag 2017

De pleeggrootouderdag 2017 was een groot succes mede dankzij “Max maakt mogelijk” die deze dag voor pleeggrootouders en hun kleinkinderen faciliteerde. Met z’n allen waren we in Hilversum in het Mediapark bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.In de ochtend verzorgde de SBPN een aantal lezingen, werden de kinderen begeleid door medewerkers van “Max maakt mogelijk ” bij allerlei workshops en ’s-middags had iedereen gratis toegang tot het Experience Center van Beeld en Geluid om de wereld van de media te ontdekken.  Klik hier om het verslag te lezen.

Verslag pleeggrootouderdag 2016

Verslag pleeggrootouderdag 2015

Verslag pleeggrootouderdag 2014